Алекс след Иван Ласкин: Ударих дъното – физически, психически, емоционално, финансово

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ураган от емоции със спотаени сълзи.

За неизживените мигове и неизпълнените обещания, за животът, който е замръзнал на стоп пауза. Мариян Станков – Мон Дьо се срещна с Александра Сърчаджиева 40 дни след загубата на най-близкия й човек – Иван Ласкин.

„Аз съм в нищото. На дъното съм все още. Объркана съм много, не знам точно какво ми се случва, как да се измъкна. Истината е, че се чувствам като едно малко дете, което го е страх от неизвестното, само, изгубено в гората”, споделя актрисата.

Тя обясни, че 40 дни след смъртта на Иван, е в ступор, има много емоции в себе си.

„Искам да хвърлям, да викам, да крещя, да рева. Имам огромна нужда. Искам да изпотроша всичко, да излея всичките си емоции, но да излезе всичко това, което в момента е в мен, защото то ме задушава и не мога да си поема въздух”.

Алекс разказва, че единственото, което я крепи е дъщеря й: „Трябва да продължа напред, защото това дете оттук нататък ще разчита единствено и само на мен. Страх ме е как ще си отгледам детето. Не съм си представяла живота си по този начин никога. Не съм си представяла, че ще загубя за мъжа до себе си, че трябва да отговарям на въпросите на едно дете защо Господ прибира добрите хора, а лошите ги оставя. Иван беше всичко за мен. Знам, че трябва да съм силна, но истината е, че се уморих да съм силна”.

„Ударих дъното по всякакъв начин – физически, психически, емоционално, финансово”, споделя актрисата.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар