Алена за 2020: Предатели в родната политика искат да сринат стабилното управление на страната

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Там, където има демокрация, а не диктатура, политиката винаги ще е изпълнена със сблъсъци, дори война. Нищо по-различно няма да е спрямо предходните години.

Животът в България е подвластен на ежедневни трудности във вътрешен и международен план заради Уран, който ги засилва, и заради рождената дата на България – 27.10.679 година, като вибрация на годината, която ги удвоява.

Безмерното политическо бърборене и противопоставяне на жадните за власт към управляващите твори неувереност и нежелание, дори отказ на народа ни да се съобразява със законите на държавата. Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата й половина за министър-председателя и година на трудно овладявани на емоции за президента. Ако разумът отстъпи, е възможно противопоставянето да избухне в крайни проявления.

Премиерът и министрите да премълчават до последния момент за намеренията и плановете си, за да избегнат злонамерените удари на родна почва, а и от други държави заради родни предатели битуващи във всички нива в управлението на България, както и в Народното събрание.

Ако Мая Манолова реши да прави своя политическа формация, това ще е толкова неразумно, колкото и кметската й кандидатура за София. Кандидатура – предварително обречена, независимо кой какво й е внушавал или обещавал. През януари 2019 година казах, че г-жа Йорданка Фандъкова ще спечели четвърти кметски мандат. Пред януари 2019 година написах, че г-жа Манолова няма подкрепата на звездите, за да спечели кметския стол в София. До изборите още много пъти го повторих.

Преди да си хвърли оставката като омбудсман и да изгори всички мостове зад себе си, без да е сигурна, че пред нея има нови, г-жа Манолова беше наясно с астрологичните предупреждения, че тръгва по път, който ще я отведе в нищото, но някой поласка нейното самолюбие и я накара да повярва, че е по-силна от заложеното й.

Г-жа Манолова няма шанс нито лидерски качества, за да се превърне в значим фактор в българската политика. Нейната сила е в рушенето, а не в съзиданието, тъй че ще е грешка, ако създаде собствена политическа формация, но знам, че няма да е съгласна с астрологичният ми съвет. Всеки има право да греши. А София е галеник на Съдбата, че не си я избра за кмет, защото разрухата, която щеше да нанесе на столицата ни в годината на Уран щеше да е равна на земетресение от 9 степен или на изригването на угасналия вулкан Витоша, но със силата на Везувий, унищожил Помпей, Херкулан и Стабия.

Ако има разум, а Цветан Цветанов е умен човек, не би тръгнал по този път. Веднъж защото партия разроила се от от партията майка ГЕРБ никога не може да достигне до нивото на партията, от която е излязла. Това са фактите в България. Такива хора обществото ги възприема като ренегати. Някой да помни партията “Баста” на земеделския министър в първото правителство на Борисов. Втори път, защото Цветан Цветанов отлично знае колко са важни датата и часът за създаването на партия.

И тъй като аз против България не работя, от мен печеливша комбинация няма да получи, в Европа няма кой да му я даде. Наивно е да се вярва, че партия на Цветан Цветанов би се радвала на успех, равностоен на ГЕРБ. Вярно, предателите в структурите по места и в Народното събрание не са малко, но не стигат, за да пратят ГЕРБ в историята.

Дори не говоря за харизмата на Борисов, заради която и мразещите го обичат. – Пловдив избра нов кмет, който е амбициран да превърне Пловдив в най-проспериращия град в България. Вещаят ли звездите успешна година за г-н Здравко Димитров? Ще успее ли той да започне първата година на мандата си с летящ старт?

– Похвална е амбицията на новия кмет, пожелавам му успех, ако щете от чиста корист. Ако това се случи, тогава потоците хора от цяла България заселващи се в София ще се пренесат към Пловдив. В София все по-малко софиянци оставаме, а кореняците са на изчезване. Здравко Димитров е роден във въздушен знак, Близнаци.

Личната му година до рождения му ден през 2020 година е подвластна на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, а след това навлиза в лична година на глобални промени. Въпреки трудностите ще работи успешно, заради годината на Уран, която подкрепя неговата лична година, ще съумее да разруши ненужното, за да изгради на негово място полезното. Интелигентен е, непрекъснато се обогатява с нова информация.

Прекалено разностранен като интереси и желания, умеещ да говори омайно, обсебващ на моменти. Важна задача за него е да се научи да бъде по-предпазлив, да не е прибързан и да не се доверява на уж перспективни, но неправилно подбрани познанства.

Прибързаните думи и критиката без факти му вредят. Денят му на раждане е носител на кармична разплата и му налага през целия си живот да е предпазлив и прозорлив, за да се съхрани от дебнещите опасности.

Съдбовният му път не позволява прибързаност, но е склонен на импулсивни действия. За него, за да е успешен мандата му продължава да важи изискването да не се доверява на ласкатели, на хора, които под маската на добронамерени и желаещи да му помогнат, ще се опитат да вредят не само на него, а и на града. Колкото до летящия старт на мандата му моят съвет е обратния.

Да огледа всичко, за което е отговорен в града, внимателно, да оцени наследството от предшественика си и тогава да тръгва напред. Ако тръгне прибързано с вярата, че всичко му е ясно, знае и може, ако се поддаде на ласкателство, тогава Пловдив да не се надява на промяна.

Успехът е в премисленото действие, на което подводните камъни са известни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Алена за 2020: Предатели в родната политика искат да сринат стабилното управление на страната

Вашият коментар