Алена: Отказвам да направя хороскоп на Кирил Петков! Пророкува тежки дни за България, дело на измамния Меркурий

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Астроложката Светлана Тилкова – Алена, която от години минава за ревностна почитателка и близка до бившия премиер Бойко Борисов, отново предрече тежко политичеко бъдеще за България чрез говорещите й звезди.

В интервю пред в-к „Ретро“ Алена провидя, че на България предстоят 365 дни, в които „редът и хармонията ще бъдат насилствено налагани от малцинството спрямо мнозинството“.

Според Алена, в първите месеци на 2022 г. българите все още ще бъдат заслепени от емоцията и разрухата, която сами позволили да нахлуе в битието ни чрез „измамния Меркурий“.

Алена напомня, че Меркурий освен майстор на речта е и патрон на лъжците и измамниците, визирайки новия премиер Кирил Петков.

В интервюто обаче Алена е категорична: „Отказвам да направя хороскоп на Кирил Петков!“. Според нея, усмивката на Петков не говори за чар и добронамероност, а за опит да прикрие своите комплекси.

Все пак астроложката си отваря вратичка за новия премиер: „Ако все пак някога си поиска лично прогноза, може да има късмет да я получи, но не е сигурно дали ще позволя да попадне сред хората, кито и слепци да са, превеждам над пропаст без мост! Освен ако не се случи чудо и питането е свързано с просперитета на България“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар