Алена, светице, ако който “пръска отрова, ще му се върне”, защо Бойко е още жив? Той е най-големият разпространител на лъжи, злоба и омраза

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Алена в студиото на БТВ предупреди всички да не пръскат отрова по Бойко Борисов, защото сме в годината на Уран и каквото и да хвърлим по него ще се върне при този, който го е хвърлил.
Правителството ще си продължи да си съществува.

Промени в кабинета е нормално да има, стига да се наложи. Радев ще размахва юмруци по посока на Борисов и ще си остане такъв емоционален, но не трябва да забравя, че е президент, тази емоция ако я овладее, може и да стигне рейтинга на Борисов (неясно е защо трябва да се стреми към това, след като рейтингът му е 68%, а този на премиера – 9% – бел.ред.)

Премиерът е в силна година и държавата ще продължава да е стабилна. Борисов ще протяга ръка към всички, но само онези които го разбират ще е поемат.

Годината за България ще е трудна, но всеки ще даде част от себе си, за да преодолеем нещата, защото Герб и Борисов знаят как да преодолеят кризите.

Предсрочни избори няма да има в годината на Уран това няма как да се случи.

Алена не коментира ако пръскането на отрова се връща обратно, защо Бойко Борисов още е жив. Той е най-големият разпространител на отрова – лъжи, злоба и омраза, от всички хора в България…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар