Ало, Гешев! Дясната ръка на Борисов „Боби Новерата“ събира крими контингента за атака срещу Гешев и Радев!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Службите са засекли организация на мощен протест, организиран от „Боби Новерата“, много близък до Бойко Методиев Борисов. Протестът ще е насочен срещу главния прокурор Иван Гешев и президента Румен Радев.

Впрегнати са криминалният контингент на „Люлин“, както и футболни запалянковци от емблематичен клуб.Пепи Еврото, който се укрива в Турция и е обявен за издирване, е впрегнал чрез Борислав Сарафов, шофьора си – Кристиян, който да се свързва с посочени журналисти от Сарафов, за да бъдат разпространявани лъжи срещу прокуратурата и главния прокурор.


Въпросният Кристиян, който е наркозависим, е подставено лице е за няколко фирми на Пепи Еврото. Затова се издирва по делото срещу Пепи Еврото и появи ли се някъде, ще бъде веднага арестуван.

Целта е да бъде потушен ефектът от интервюто на бившата съпруга на Пепи Еврото – Любена, както и са търсени всякакви лица, на които се плаща, за да се явяват по медиите, предимно bTV, и да вадят компромати, измислени от центъра на Еврото срещу прокуратурата и Гешев.

По информация на сайта „АФЕРА“, атаката ще започне днес след 14,30 часа.

източник: afera.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар