Ало, ДПС, доказателствата за свинщините на Делян пристигат от САЩ с товарния на 4-ти коловоз

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев, Хамид Хамид и още неколцина искали да видят доказателствата за корумпирания Пеевски и чак тогава можели да се замислят какво да правят с него. Те с него, защото досега е той с тях. Както и да е. Американците и по конкретно Белия дом и Министерството на финансите адски се притеснили от настояването на движението и организирали бригада „Нов вагон“ за товарене на събраните доказателства.

Напълнила се цяла влакова композиция, която вече пуф-паф, пуф-паф – пътува към България по железопътната трансконтинентална линия, построена и ремонтирана от НКЖИ с фирми, близки до Пеевски. Телеграма от Вашингтон известява ДПС-актива да чака на 4-ти коловоз, като съветва посрещачите да носят въжета, защото ще се наложи малко хамалска работа. Източници от ЦРУ и ФБР, чиито шефове са в отпуск до есента и президентът Байдън ги е пуснал за издирване, съобщиха за Фрог нюз, че товарните вагони са натъпкани с:

Папки за цигарена контрабанда и финансиране на терористични структури, фалирането на КТБ и разграбването на активите й, фалирането на „Булгартабак“, използването на медии за рекет и натиск, използването на прокуратурата като инструмент за репресии и пр. Това е само част от това.

 

По повод твърденията на ДПС, че Пеевски не е бил държавен служител и нямало как да участва в корупция от Белия дом припомнят, че е бил зам.-министър, няколко дена шеф на ДАНС, преди това парламентарен секретар на транспортното министерство, оглавявал е борда на „Пристанище Варна“ ЕАД,, следовател в стопанския отдел на Столичното следствие, както и член на междуведомствената комисия за издаване лицензи за търговия с оръжие.

 

Не е лошо докато чакат товарната композиция, баровците от ДПС да помислят за 4-те мандата, които Пеевски е бил депутат от движението. В този период той се е вясвал на работа от дъжд на вятър, но е въртял дейности, които за повечето хора са си чисти престъпления. Да помислят за горещите му връзки с Борисов и главните прокурори, със службите и пр. Как това съдружие разруши хиляди човешки съдби и бизнеси. ДПС това ли подкрепя?

 

Всъщност повечето доказателства за свинщините на Пеевски са тук. ДПС, Борисов и прокуратурата са част от тези доказателства.

 

Но нека висят на перона и да чакат – може пък да им дойде акъла…

 

Емил Азар

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар