Ало, Перник – жадни ли сте?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече трета седмица Перник е на воден режим, защото водата в язовир “Студена” изчезна. Единствените виновни, се оказаха шефът на ВИК то в града и областната управителка на града, която преди време ни обясняваше, че слънцето било от банани и затова може да свети.

Сега обаче ни е много интересно, Перник за какво си трае и мълчи и ходят ли жадни, защото ако не знаят ще е добре да научат, че за язовирите в България отговаря лично вуйчото на Бойко Борисов. А само преди две години за язовирите в България същият този Борисов отпусна 500 милиона лева, за да се ремонтират.

Така че не се чудете къде ви е водата, а питайте къде са тези милиони, защото явно и те изтичат като водата незнайно на къде.

И вместо да си наливате тубите от чешмички и да псувате властта, хей къде е София съберете се целият град и отивайте в министерски съвет и го питайте онзи с властта, дали е наясно, че в България има най -много минерални извори в Европа.

А за 500 милиона лева, ако бяхме нормална държава, по чешмите ни във всички градове щеше да тече само такава вода, а не да чакаме на дъжда и снега да напълнят с вода язовирите, които Герб изпуска, за да ремонтира…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар