Ало, политиците! Болните от чума животни умират до десетия ден!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

И днес безпрецедентното търсене на политическо разрешение за решаването на един ветеринарен проблем, продължи с пълна сила.

Неясно защо МВР-министърът отново беше основен говорител!

Същият, който направи съучастници в масовото изтребление на над 4000 животни от партизаните на БАБХ!

Полицаи охраняваха убийците – част от които не задължителните по закон ветеринари, а роми, да екзекутират гръбначни същества БЕЗ ПРОБИ, БЕЗ РЕЗУЛТАТИ ОТ ПРОБИТЕ, НЕЛЕГАЛНО ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ, БЕЗ ДОКУМЕНТИ, БЕЗ ПРОТОКОЛИ!

Днес вече няма трезвомислещ човек, който да не е наясно, че търсенето на политическо решение е заради липсата на ветеринарен проблем. И за изконните навици на ГЕРБ все някой друг да им е виновен!

Днес няма нито един нормален човек, който да не знае, че въпросната чума убива дребния преживен бозайник в рамките на 7-10 дни на 100%.

Днес няма обяснение от МВР-министъра и от колегата му Порожанов защо от 4 юли до сега няма нито едно умряло от чума животно!

Крайно време е всичките тези палячовци да признаят, както признаха, че са екзекутирали животните преди положителните резултати от „лабораторните изследвания“, че са го направили без реална причина и по укорим, вероятно и престъпен, начин!

А, ако има кукловоди – те също да се постараят малко, не да ни пробутват такива плоски сценки!

Калинка Пенчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар