Ал Йо, който е с 120000 евро заплата се пропи в Брюксел

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Александър Йорданов няма шанс да отслабне до здравословни граници, след като закусва с литър жива бира в Брюксел, издаде източник на Lupa.bg с ангажименти в Европейския парламент.

 

Ал  Йо се отдал на живот – изтупан, корпулентният евродепутат от от групата на СДС/ЕНП отпива литрова бира от стъклен рог на пъпа на белгийската столица, даже се фотографира, призна читателят на Lupa.bg. Според очевидецът Сашо Йорданов от доста време прекалявал с бирата, което се отразявало зле на наднормените килограми на политика.

Мълвата носи, че политическите битки, в които влиза често, са една от причините да посегне към спасението в дъното на халбата.

Наскоро синият Йорданов влезе в словесен двубой със своя колега евродепутат Радан Кънев, който се обърна към колегите си от ЕНП с настояване да изразят позиция по политическата криза в България. Кънев отбеляза, че срещу правителството на Бойко Борисов протестират основно симпатизанти на евродесницата и това поставя под риск подкрепата за нея у нас.

По този повод Александър Йорданов който влезе в ЕП чрез обща листа с ГЕРБ, публикува в профила си във фейсбук въпросното изказване, направено на заседанието на парламентарната група на ЕНП в Брюксел, като преди това съобщава какво е заявил председателя на партията Доналд Туск.

„Засягайки широк кръг въпроси и основно за ситуацията в Беларус, отношенията с Великобритания след Брекзит и др., г-н Туск обърна внимание и на ситуацията в България като подчерта, че ЕНП е необходимо да прояви солидарност с „нашите приятели” от ПП ГЕРБ, защото основното за ЕНП е солидарността”, твърди Йорданов, че е заявил бившият председател на Европейския съвет.

„Изказалите се депутати от ЕНП единодушно подкрепиха тезата за солидарност с управляващата в България партия. И подчертаха, че редовните избори са мястото, където гражданите трябва да покажат своите политически предпочитания”, брани управляващите нахмеленият бивш председател на Народното събрание.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар