Ал Йо: Страната ни е заплашена от 100 млн. руснаци, готови всеки момент да хванат автоматите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
„Паметникът на Съветската армия изразява агресивната представа на руснаците за самите себе си.
Той показва как човек може да види чужда държава с автомат в ръка. И сега е така.

Който има гратис пари в Русия, може да пътува навсякъде по света. Останалата 100-милионна маса няма такъв шанс. Но ако има възможност да грабне автомата, тя ще го направи“.

Това заяви по време на демонстрациите срещу агресията на Русия на паметника на Съветската армия бившият председател на парламента и бивш посланик в Полша и Македония Александър Йорданов.

Повод бяха последните дни преди превратните събития за страната ни преди комунистическия преврат на 9-и септември 1944 г.

„В народното събрание бе прочетен доклад на Държавната агенция за разузнаване по повод заплахите за страната ни. Много дипломатично се каза, че съществува изпреварваща информация за разрушаване на териториалната ни цялост. Не се каза обаче в прав текст от къде идват заплахите.

Актуалните български политици с дни мълчат в парламента, въпреки че има комисия за националната сигурност и отбрана. Министър Красимир Каракачанов инак е много словоохотлив по всички теми, но го няма по телевизиите, за да каже от къде идват заплахите срещу страната ни. Нормално е да започнат догадките и хората да се питат. Единствената заплаха за националната ни цялост идва от Русия“, каза още Йорданов пред МОЧА.

„От 2008 г. Русия води две агресивни войни. Едната е срещу Грузия, а другата – срещу Украйна, където окупира територии. Имаме две незаконни републики, които са признати само от Русия и от Венецуела. Крим не е на майната си, а е на един час път със самолет от Варна и Бургас.

С изтребители дори се лети по-бързо. Руската федерация се превръща в заплаха за целия Черноморски регион. Доказателство за това е и увеличението на Руския флот с 52 бойни единици. Трябва да се запитаме срещу кого ще воюват корабите? Най-естествено е по Черно море това да се случи срещу България и Румъния“, коментира бившият парламентарен председател.

„Броил съм. До 10 сайтове и вестници всеки ден пропагандират в Русия да се купува българска земя. Този процес върви от години. Както се доказа в Грузия и в Украйна, тези елементи са част от провокация, която може да засегне и нашата страна. Тези хора се изпращат точно заради това.

Един ден те ще поискат повече права и свободи, своя партия и училища. Лека-полека ще настояват и за своя независимост.

Единствената пречка това да не стане е нашето членство в НАТО и в Европейския съюз. Най-големият интерес на руската политика днес е да не се допусне разширяване на двата западни съюза с нови държави. Затова се прави опит за преврат в Черна гора. В Македония също има такива служби, които за кратко време установиха, че срещу държавата им, от страна на Руското посолство в Скопие и чрез офицери от Руското посолство в Белград, се води активна дезинтеграция на държавата.

Те се опитват да спрат пътя на македонците към НАТО и ЕС. Службите им откриват и че от нашето посолство контролират процеса на конфронтация срещу Македония. И в Естония, и в Чехия службите гонят руски агенти, докато тук това не се случва“, каза още Александър Йорданов.

източник: https://www.tickle-news.com/2019/03/100_31.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар