Ал Йо: Чрез мен ГЕРБ ще победи БСП на изборите и ще унищожи червената опасност!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

СДС в цяла България се подготвя отговорно за евроизборите.

Слуховете за претопяване или за неучастие са далеч от истината, нашите редици са сплотени и съм убеден, че особено в Югозападния район, но и в цялата страна ще получим много добри резултати, което и нашата обща цел. Имаме самочувствието и възможностите да я постигнем.”

Това заяви при откриването на Регионалната конференция на СДС в Дупница представителят на район Югозапад в Националния изпълнителен съвет Костадин Костадинов, съобщиха от СДС.

Според Александър Йорданов, който е на избираемото шесто място в листата, най-важната задача е победа над БСП. “Най-важното за тези избори е от България да изпратим повече десни депутати в ЕНП и да победим БСП. Това е задача, която винаги е стояла пред СДС още от създаването му. Тя не е отменена и няма сила, която да я отмени. Това е важно за доброто на България, защото сме свидетели, че колкото пъти БСП управлява България, толкова пъти държавата катастрофира.

И не говоря само за комунистическия период, а и защото по време на демокрацията БСП доведе до катастрофа държавата. Не искам това да се случва пак, затова прецених, че единствената коалиция, която може да победи БСП на тези избори е ГЕРБ – СДС. Останалите партии също имат своите интереси, но те са много дребни в сравнение с тази цел. Те се борят да имат един евродепутат, да се покажат, да направят впечатление, но нямат за цел да победят БСП”, заяви Александър Йорданов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар