Аман от завист и опорни точки срещу успеха на Ирина Бокова

България, Общество, ООН, Юнеско
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Irina Bokova OONОще преди Ирина Бокова да започне представянето си в изслушването на кандидатите за лидерския пост на ООН (виж 2-а и 3-а стр.), разни хора у нас вече бяха готови с опорни точки да го ругаят. И да насъскват други хейтъри – преднамерено, непочтено, злобно и с много типична българска завист срещу българския успех. Дребните лични и партийни кроежи са им по-важни.

И тази злоба прави невероятни абсурди. От чужбина няма да чуете такива атаки и такова ръмжене срещу представянето на българката Ирина Бокова, каквито се чуват от… българи. Въпреки, че тя започна представянето си с почит към България!

Изключително нелепи неща например написа във фейсбук Радан Кънев – за някакъв умишлен провал и някакви президентски амбиции. Звучи просто абсурдно – това не им е поредният кален български мач, а голямо световно състезание, където българският кандидат е близо до изключително висок пост. И е направо срамота, че тук българи работят подмолно и усърдно срещу този успех.

Обидно е, че всичко това върви и през глупави, кухи, дребнави заяждания. Някой, който сигурно не знае и 20 чужди думи, не харесал английския на Ирина Бокова. Нищо, че тя говори на три езика пред страните – членки на ООН.

На друг му се сторило, че се е представила скучно. Пак опорна точка. Да го говорят британци например, как да е – те си имат интереси в конкуренцията за поста и те може да включват и черен пиар. Но ние не си ли знаем общия български интерес, че седят разни хора, пишат по сайтове и мрежи и глупаво повтарят чужди ругатни!

Източник: 24 часа

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар