Скот Ритър

Американският военен анализатор Скот Ритър: Русия просто ще смаже Полша. Полската армия е крехка, като вафла

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Американският военен анализатор Скот Ритър – на въпроса „Може ли Русия да използва ядрени оръжия, ако Полша изпрати войски в Украйна?“- отговори:

„Вероятността е 0 от 0%. Русия просто ще смаже Полша. Полската армия е крехка, като вафла.

Повечето от тях са военнослужещи. Голяма част от оръжията им са стари, още от съветската епоха и в лошо състояние. Те не провеждат учения и не знаят как да използват артилерията.

Мисля, че единственото нещо, което светът е научил от този конфликт е, че когато се биеш с Русия… Не, некато кажем по друг начин… Операция „Пустинна буря“ беше голяма, американска победа. Бях там и мислех, че свършихме добра работа с нея. По време на цялата операция изстреляхме 60 000 артилерийски снаряда. За цялата „Пустинна буря“! Руснаците изстрелват по 50 000 снаряда на ден в Украйна! Трябва да дойде до съзнанието ви.

И сега Полша иска да влезе в Украйна с мизерната си армия, със своите наборници, които никога нищо не са правили. Да, имат специални части, имат въздушно-десантна дивизия, но останалите… Ще бъдат изтрити от лицето на земята, няма да издържат и минута. Ако нямате артилерия, не се хващайте на тази игра!

НАТО няма артилерия в Европа. Те ще кажат: не, не, ние имаме 300 броя в НАТО. Руснаците имат толкова броя в едно подразделение и знаят как да го използват. Няма да им се налага да използват ядрено оръжие срещу Полша, защото полската армия ще бъде унищожена още на границата.
И никой американец не знае как да се справи с това. През последните 20 години цялата ни армия изпадаше в паника, когато един или два минометни снаряда я удряха, а руснаците щяха да изстрелят 4000 снаряда по нашия периметър и той щеше да престане да съществува. Всичко! Плоска земя!

САЩ научиха нещо, когато иранците изстреляха 12 ракети по тяхната база. Хората там бяха просто шокирани! Но ако руснаците решат да изравнят базата със земята, те ще изстрелят поне 100 ракети и всичко ще свърши. Руснаците са достигнали съвършенство в артилерийската война, всичко им е наред, системата работи. И ние ще тръгнем срещу руснаците? Не! Полската армия няма шанс. нула! И те го знаят.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар