Кирил Асен

Американският конгрес взима решение какво и е нужно на България, а не обратното!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди дни се появи и започна да се тиражира следната новина: “САЩ решиха да продадат на България бронирана техника…..”

Обърнете внимание, че ТЕ са РЕШИЛИ какво и за колко пари да ми продадат! Т.е. не България решава какво да закупи, а продавача ни “задължава” да платим нещо и впоследствие евентуално да го придобием.

Американският конгрес взима решение какво и е нужно на България, а не обратното! С две думи страната ни не може и няма право на преценка – някой казва имам едикакво си и вие трябва да го закупите. Преведете парите в срок до….! Не сме индианци и това е България, а не “резерват”, за да се разпорежда някой по този брутален и безкрупулен начин.

 

С всеки изминал ден това правителство само и единствено утвърждава колониалния статут на Родината ни! Денков и шайката му имат само едно единствено предназначение – да разчистят скелетите от гардероба на Борисов, като междувременно изпълняват безпрекословно нарежданията на едно задкулисие в САЩ, което стои зад дементния Джо Байдън и може утре да разпореди да се отдаде на концесия и БНБ, например! Друго няма!

Тези славоукраинстващи фигуранти в никакъв случай не трябва да остават начело на България тази зима!

Аз ще се включа в протеста на 7-ми септември!

Страхил Ангелов


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност