Американски лекар: Ваксината срещу COVID-19 води до мозъчни увреждания!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Целият свят е в очакване на панацеята, която ще бъде изобретена за борба с коронавируса, който избива хиляди хора по света от почти година насам. Американците са сред претендентите за патента на ваксината, която ще спаси човечеството.

 

Тя вече е готова и се очаква да бъде пусната на пазара малко след Нова година. Европейският съюз вече е договорил 400 млн. дози от въпросната ваксина срещу COVID-19.

Вредите от ваксината срещу COVID-19

Оказва се обаче, че тази ваксина не е никак безобидна и вместо да спасява човешки животи, тя може да ги съсипва. Именно за това алармира д-р Джеймс Шанън от Националния здравен институт в САЩ.

Той твърди, че въпросната ваксина има много странични ефекти, тъй като в нея се съдържат съставки, които могат да навредят. Такава съставка е тиомерсал, който е на основата на живака. Той е доказан невротоксин.

Всичко това обаче се премълчава от здравните власти в САЩ, смята д-р Шанън. Целта, разбира се, е свързана с пари.

Той се опасява, че ваксината срещу COVID-19 има всички перспективи в себе си за създаване на мозъчни увреждания, епилепсия, инсулт, животозастрашаващи алергии и дори смърт, пише Sites.google.com.

ваксина срещу коронавирус
Ваксината срещу коронавирус COIVID-19 е опасна

Д-р Шанън е известен в САЩ като един от големите критици на ваксините по принцип. „Най-здравият човек е този, който никога не се е ваксинирал“, твърди лекарят.

Той е убеден, че и този път решението на проблема не е във ваксината. Дори да повлияе срещу коронавируса, което също е под въпрос, тя може да предизвика един куп странични ефекти, които са кой от кой по-опасни.

Официалната позиция на САЩ обаче е, че с тяхната ваксина ще бъде спасена не само Америка, но и целия свят. Засега не е сигурно дали тя ще бъде задължителна. Към настоящия момент най-реално изглежда да не бъде задължителна, но без нея да се създават спънки в битието на хората, като например постъпване на работа, в училище и др.

Плащат ли на ромите да се тестват за коронавирус?

Вече немалко медицински лица изказаха тезата, че PCR тестът не може да установи наличие на Ковид0-19 в организма. Други пък твърдят, че той е направен така, че в 90% от случаите да излиза положителен.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар