Скот Ритър

Американски офицер: Русия помля Украйна и унизи НАТО!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скот Ритер разби на пух и прах западните твърдения за войната в Украйна!

Ветеранът от американското разузнаване Скот Ритер изрази напълно противоположно мнение за войната между Русия и Украйна. Бившият офицер смята, че везните са изцяло наклонени към Кремъл и той командва всичко.

Според Ритер „червената“ армия е победила цели два пъти дотук. Веднъж, когато е унищожила военните боеприпаси на украинците, което се е случило в самото начало на войната. А втори път, когато е демилитаризирала НАТО.

„Може да ви прозвучи странно, но аз смятам, че Русия е големият победител във войната дотук. Тя унищожи оръжията на Украйна, а после и тези на НАТО. На практика демилитаризира НАТО, което е голям удар по Запада и основно по нас, американците“, заяви Скот в интервю с Глен Дизен, който е професор от Норвегия.

Според него въпросната демилитаризация се състои в това, че някои държави от НАТО са привършили оръжията си и вече нямат какво да изпратят, затова са спрели доставките. По този начин Европа се „източва“ откъм оръжия и при евентуален директен сблъсък с Русия ще бъде сериозно отслабена.

„Владимир Путин постига целите си. Проблемът ще стане, когато минат референдумите в Украйна. Тогава НАТО ще трябва да реагира, за да запази достойнство, но не е ясно дали ще има сили да го стори“, казва бившият офицер от американското разузнаване.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар