Американски хидроинженери ще правят плана как да закарат вода от Белмекен до Дофия! Сумата е само 200 000 долара за проекта

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българското правителство е наело американски хидроинженери да направят проекта за по-малко от седмица как водата от язовир “Белмекен” да стигне до Перник, разкри човек близък до Емил Караниколов.

Именно и това е причината да не се знае, кога ще завърши спешното каране на вода до Перник, защото все още това за Белмекен е само една идея на американските хидроинженери, които са пристигнали в София.

200 000 долара ще струва само подготовката на проекта и изследванията на терен, а целият им проект може да надхвърли над 500 000 долара, по интересно е обаче как така Караниколов днес обясни на всеослушание, че всичко ще се случи за месец, като за всяко строителство само за издаване на строителни разрешителни и разкриване на строителни площадки са нужни поне 30-40 дена.

Герб или лъжат Перничани или всичко за пореден път ще се строи незаконно, а в последствие ще се узаконява и според източника ни в министерството на икономиката нещата няма да се случат и с обществена поръчка, защото вече била ясна и фирмата изпълнител на строежа, който се очаква да надхвърли 40 милиона лева.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар