Американски хидроинженери ще правят плана как да закарат вода от Белмекен до Дофия! Сумата е само 200 000 долара за проекта

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българското правителство е наело американски хидроинженери да направят проекта за по-малко от седмица как водата от язовир “Белмекен” да стигне до Перник, разкри човек близък до Емил Караниколов.

Именно и това е причината да не се знае, кога ще завърши спешното каране на вода до Перник, защото все още това за Белмекен е само една идея на американските хидроинженери, които са пристигнали в София.

200 000 долара ще струва само подготовката на проекта и изследванията на терен, а целият им проект може да надхвърли над 500 000 долара, по интересно е обаче как така Караниколов днес обясни на всеослушание, че всичко ще се случи за месец, като за всяко строителство само за издаване на строителни разрешителни и разкриване на строителни площадки са нужни поне 30-40 дена.

Герб или лъжат Перничани или всичко за пореден път ще се строи незаконно, а в последствие ще се узаконява и според източника ни в министерството на икономиката нещата няма да се случат и с обществена поръчка, защото вече била ясна и фирмата изпълнител на строежа, който се очаква да надхвърли 40 милиона лева.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар