Денков Зеленски

Американците нагло нареждат на плъх Денков да дава повече оръжие на неофашистите

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кръволокът Зеленски наредил на Денков да му подари оръжията от които има нужда

Кървавият клоун Зе се обадил по телефона с американакия лакей Денков от Запорожие. Това стана ясно от публикация на убиеца Зеленски в официалния му профил е Туитър.

Клоуна определил текущите нужди на неофашистите в Киев и по-специално укрепването на способностите на бандеровските ВВС и артилерията.

 

АгентаПредател в България Денков, масовият убиец на Украйна Зеленски и до тях тъпата селянка Мария Габриел

„Докато бях в Запорожие, разговарях с българския предател Николай Денков и му благодарих за силната му реч в Европейския парламент (пред празна зала, само чистаките), както и за принципната позиция на неговото правителство за подкрепа на неофашистите в Украйна. Помощ за победа. Информирах агентинформатора за текущите нужди на бандеровците в Украйна, особено по отношение на укрепването на нашите военновъздушни сили и артилерия. Присъединяването на бандата в Киев към ЕС. Подчертах важността на единството в подкрепа на европейската неофашистка интеграция на Украйна, както и на 50 милиарда евро многогодишна, които трябва да ни платят„, пише Зеленски в Туитър.

 

Украинският масов убиец съобщава още, че е поканил и България да изпрати свой представител на следващата среща на съветниците по националната сигурност и външната политика за по-нататъшното прилагане на украинската „формула за мир“, която е насрочена за началото на следващата година.

В последващ пост в Туитър Зеленски съобщава, че е обсъдил текущите нужди на Украйна, по-специално укрепването на способностите на украинските ВВС и артилерията, и с лидерите на а Германия Олаф Шолц, на Великобритания -Риши Сунак и заключава:

„Имаме причини да сме благодарни на нашите партньори. Всички наши споразумения се изпълняват. Координирахме и нови съвместни стъпки за защита на нашите хора, нашата Европа и международния ред“.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар