Американците нямат нужда от офицери. Трябват им пешки. А генерал Радев е офицер

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Радев и жена му, както и шефът на ВВС, имат законово право да съдят прокуратурата, респективно държавата. И да я осъдят – сто процента сигурно.

Защото главпрокурорът Гешев е нарушил два закона с публикуването на специални разузнавателни средства по досъдебно производство относно назначението на Деси Генчева, впоследствие станала Радева, във ВВС преди 6 г. – член 145 А от НК и Закона за специалните разузнавателни средства. Имаме такъв прецедент с горнооряховските лекари и Цветан Цветанов-те осъдиха държавата за това че Цветанов цитира СРС-та в парламента.

Проф. Искрен Коцев снощи ми писа кой точно член от НК е нарушил главпрокуторът Гешев, по “Хоризонт” сутринта Бойко Рашков допълва, че Гешев още един закон е престъпил-за специалните разузнавателни средства. От правна гледна точка прокуратурата е в нарушение. Даже Единната народна партия вече е завела сигнал за това нарушение. Става страшно и комично. Държавният глава ще трябва да съди главния прокурор, за да защити Закона!?

 

И този абсурд се случва с активната намеса, абсолютно противозаконно, на американската държава, която проводи тук официални пратеници да въвеждат по колониален ред тяхното върховенство на Закона. Ето ви я евроатлантическата законност– държавен глава е поставен в ситуация да съди държавата в лицето на главния прокурор, за да защити Закона, който пък следва да бъде защитаван от. .. главния прокурор.!?

И защо е този позор? За да се смачка избрания от народа президент, понеже САЩ не го харесват. Има защо. Радев се изказа в подкрепа на тезата на Макрон, че Европа се нуждае от Европейски въоръжени сили и от взаимоизгодно партньорство с Русия. Знаете ли какво значи това? СВОБОДА!

НАТО е инструмент на САЩ. Ерго вън американските военни бази и отваряне на необятния руски пазар за българска продукция. Това е неизбежно след излизането на Великобритания от ЕС. Това се компенсира с партньорство с Русия, за да има баланс. НАТО трябва да умре. Той пречи на мира. Пречи на единството на Европа. Това е геополитически шах. А ген. Радев е офицер. Американците нямат нужда от офицери. Трябват им пешки.

Милен Милушев

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар