Война генерал

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО)

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
СЕГА Е ПОТВЪРДЕНО: Генерал-майор на САЩ Роджър Л. Клутие беше заловен от Русия, докато се опитваше да избяга от Мариупол, след като дава военни инструкции на украински и наемни войски. ‼️‼️‼️

По-рано съобщавах за това като слух. Вече не е слух. Това е лошо. Открит акт на война, който САЩ очакваха да остане ненаказан. Въз основа на обобщение на предишни доклади, публикувани тук, може да си представим как е бил хванат.

Руските сили прекъснаха всички пътища за бягство на земята, като по този начин „уловиха в капан висшето командване на украинските сили“, което в крайна сметка изобщо не беше украинско. Западът вероятно е командвал войната в Украйна през по-голямата част от времето. За да не бъдат заловени, западните сили тогава се опитаха да освободят хората си с хеликоптер. Русия успешно свали хеликоптерите. С напредването на руснаците военни лидери от няколко страни, доставени от американското разузнаване, се укриват в стоманодобивна фабрика, за която американското разузнаване знае, че Русия иска да избегне унищожаването на всяка цена. Steelworks беше страхотно място за битка, което беше предимство, тъй като беше много лесно за защита.

Американските и западните сили продължаваха да изпращат хеликоптери, но те бяха свалени, преди да стигнат до стоманодобивната фабрика. Тогава руснаците промениха тактиката си. Тактическата промяна беше, че позволиха на хеликоптерите да достигнат до стоманодобивната фабрика и да кацнат на открити площи в помещенията на стоманодобивната фабрика, само за да ги свалят, ако се опитат да излязат. След време кацнаха 8 хеликоптера и взеха хора от стоманодобивната фабрика. 2 от тях успяват да избягат, но генерал Клутие е намерен в един от шестте свалени самолета.

ТОВА Е ЛОША НОВИНА, защото доказва извън разумно съмнение, че САЩ наистина водят войната в Украйна и на украинска земя. Сега Русия е права да прави каквото иска, за да отвърне.

ЗА ПОЯСНЕНИЕ: Пентагонът командва войната в Украйна в началото. Пентагонът разпореди използването на украински цивилни като жив щит. Съмнявам се, че Пентагонът е наредил убиването на бегълци, но дори използването на човешки щитове, особено когато са поръчани от чужбина, е една сива зона. Съединените щати с право могат да бъдат обвинени за зверствата в Украйна.

След залавянето на американския генерал американските медии и американското разузнаване задействаха фабриката за лъжи, а Big Tech се включиха и открито заявиха, че ще демонетизират всеки медиен източник, който не разпространява напълно лъжите. Всичко, което научаваме сега, е как се твърди, че руснаците щастливо са изнасилили и убили безброй цивилни.

Така че сега ще видим колко добре Русия реагира на това да бъде оклеветена и колко добре Русия ще отговори на нападението за нещо, което никога не е правила.

Източник: Бизар Карбаджо

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар