Амисловата роля на ПКП в българската политика през годините е несъмнено по-голяма от тази на муха-винарка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Макар да демонстрират коренно различен епистоларен маниер – думите на г-жа Ангелкова лъхат на формалност, докато тези на г-н Йорданов преливат от декларативност и експресивност – тези двама адвокати на Караянчева споделят общ свят: този на безмерната тъпота, продажността и липсата на мяра.

Да си защитник на г-жа Караянчева е като да си защитник в българския национален отбор по футбол – няма никакъв смисъл да си такъв, няма никакъв смисъл да си там, няма никакъв смисъл от теб и няма никакъв смисъл от нищо и в нищо.

И тъй като смисловата роля на г-жа Караянчева в българската политика през годините е несъмнено по-голяма от тази на муха-винарка, но със сигурност е по-малка от тази на произволно избран гекон, единственият начин да бъде защитено нелепото ѝ поцинковано присъствие е чрез подобни фейсбук-изляния от контемпорарни мъдреци като г-жа Ангелкова и г-н Йорданов.

Мисля, че ще е чудесно, когато Караянчева си отвори устата в парламента, озвучителят на народното събрание (ако има такъв, но вяравм, че има), незабавно да пуска като фон музикалната тема от Бени Хил.

Самата ситуация, в която доказани празноглавци защитават най-мислещата кофа в страната, е адски комична. И в същото време долна, защото няма по-долно занимание от това да защитаваш смисъла от Караянчева. Може би единственото по-долно е да говориш като Сачева.

#оставка

Мартин Димитров, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар