Ами сега?! Пребит от ченгетата на протеста: Младен Маринов лъже! Смачкаха невинни, не провокатори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Младеж, зловещо пребит от изпратените от Бойко Борисов и Младен Маринов полицаи да смачкат недоволните от ГЕРБ и Иван Гешев, директно уличи бившия МВР шеф и личен шофьор на Мето Илиенски в лъжа.

Не е приятно да се говори след тези кадри, които излязоха, но по-добре така, за да се види, защото се изговориха много лъжи, даже от бившите вътрешни министри. Младен Маринов твърдеше, че бити протестиращи няма, а само бити полицаи.

Сега какво ще каже по въпроса, попита риторично в студиото на Би Ти Ви Жоро Георгиев, един от пострадалите при бруталното полицейско насилие от 10 юли 2020 г.

„Бях на първа линия, скандирахме, имаше обидни думи, но все пак за протест, това е нормално, те трябва да са подготвени да издържат на това, полицаите влязоха в тълпата без никакво предупреждение.

Провокатори имаше, но те никога не са били арестувани. Те са по-назад, хвърлят нещата и си тръгват. Отнасяме го тези на предна линия“, разказа той.

Жоро допълни, че очаква вътрешната проверка в МВР да бъде по-сериозна от предната и че ще търси обезщетение за случилото се, стъпка по стъпка в съда.

„На тях това им доставяше удоволствие, което е неприемливо“, добави той, коментирайки агресията на униформените.

„Голяма болка и унижение изпитахме тогава, защото понесохме множество удари“, сподели Жоро Георгиев.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар