Анализ от отточния канал: Не отписвайте кабинет на ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има време за консултации, преговори, осъзнаване на новите реалности и наместване на новите политически баланси, за да се види дали кабинет с мандат на ГЕРБ е възможен в сегашния парламент.

А и честно казано, засега не видях друг работещ и солиден вариант, бидейки наясно с всички настроения срещу нов мандат на Борисов. Това се казва в анализ от отточния канал на придворния шут на Баце – осъдения за източването на „Напоителни системи” Георги Харизанов – Жоро Тръбата, пред „Марица“.

„Само по себе си служебното правителство, макар и отживелица, не крие никакви рискове. Рисковете са във времето, в което се намираме.

Рисковете са в късите срокове, в които хора, пак казвам – с експертиза, международни контакти и международно доверие, да гласуват изключително важни решения тук и впоследствие да ги защитят пред ЕС и ЕК.

Това, нека знаем, е абсолютно невъзможно в условията на разпуснат парламент и току-що сформирано служебно правителство без законодателна инициатива, съставено от хора без нужните опит и авторитет“, излъга безцеремонно аналлизаторът.

Всъщност, опасенията на цялата шайка ГЕРБ и лакеите й са, че кабинет, назначен от президента Румен Радев, ще подпука далаверите за милиарди и ще се наложи върхушката на Баце воглаве със самия него или да бяга от България, или да влиза „на топло”, коментира източник на Narod.bg.

Според Жоро Тръбата БСП била единствената губеща партия губещата на тези избори, не мутренската ГЕРБ :

„Всъщност сегашната БСП е най-големият губещ в историята на партията, за което лидерите „210“ дължат страшно много отговори на електората си“, каза коментаторът с криминално досие.

Според него идеята за протестърски кабинет без ментора му Баце е „леко налудничава“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар