Ангелов за срещата с ПП: Не е димна завеса – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Поканата за среща между ГЕРБ и „Продължаваме Промяната” не е димна завеса. Това заяви проф. д-р Костадин Ангелов от ГЕРБ в ефира на „Събуди се”. „Димни завеси никога не сме правили. За пореден път ПП разбират какво трябва да се случи в страната. Ние ясно сме заявили, че ще направим всичко възможно, за да се състави правителство, защото проблемите трябва да бъдат решени”, каза проф. д-р Ангелов.

„Надявам се, че ПП са разбрали, че времето на митинговата демокрация свърши.Те трябва да свикнат с мисълта, че не трябва да се държат като сърдито дете, нито да очакват срещите да се провеждат в мола”, допълни той.



На срещата във вторник ГЕРБ ще иска да получи отговор на въпроса – „Вървим ли към еврозоната, или се отдалечаваме от нея?”, каза още депутатът.






На въпрос ще подкрепят ли правителство с третия мандат, той отговори: „Нека да минем по целия път, за да стигнем до третия мандат”.

„Ако искаме да има правителство трябва да седнем на една маса и да се разберем”, категоричен бе Ангелов и заключи: „Времето на противопоставянето отдавна приключи. Трябва да търсим онези точки, които ни събират, а не онези, които ни разделят. Ние сме парламентарна република. Трябва да се борим за тази демокрация”.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...







There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар