Ангелов: Не знам дали премиерът Бойко Борисов пътува с държавната джипка – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изобщо не обикаляме по страната. Трябваше да говоря с д-р Величков в Кюстендил, тъй като имаме проблем там, проверих какво става там, решихме как да продължат мерките в Кюстендил, после заминах за Гоце Делчев. Така обясни своите инспекции министърът на здравеопазването Костадин Ангелов пред “Свободна Европа”.

На въпрос дали Бойко Борисов пътува с държавния автомобил, тъй като това е конфликт, след като и той участва в предизборната кампания, Ангелов отговори, че не знае “с каква джипка” пътува премиерът, но Ангелов пътувал с кола, която си е наел като частно лице.

“Според вас с 300 хиляди ваксини как може управлението да си купи благоразположение на гилдии. 300 хиляди ваксини има в България, тези хора са ваксинирани, как могат да бъдат купени”, запита още той.

Полина Паунова попита Ангелов защо здравната система у нас е толкова зле и болниците в страната е трябвало да приемат дарения, включително и от Делян Пеевски. “България беше затворена, както и целият свят. Целият свят беше нападнат от този вирус, Вие видяхте ли умиращите хора в Америка, имаше ли подготвена система в света”, коментира здравният министър и се обиди защо Паунова го пита за даренията, които болниците приемат.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар