Андреа Банда Банда: Този път татко ми купи 1 седмица в “Преди обед” – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Телевизионният ефир привлича Андреа Банда като желязо – магнит. Вече няма рубрика при Гала в предаването “На кафе”, но гледа да се намърда другаде. 

Вече я видяхме като коментатор в сутрешния блок на бТВ, а изненадващо се появи и тази седмица на екран. “Този път татко ми купи седмица в “Преди обед”, пише тя под кадър, на който позира с водещата Деси Стоянова. 


Андреа използва чувството си за хумор, за да оправдае отново седмичното си присъствие в сутрешния блок на медията. Всеизвестен факт е, че таткото на Андреа е богат човек и много пъти е писано, че е готов да плати за всяка прищявка на дъщеря си. 

Имаше дори спекулации, че мястото й в “На кафе” се пази от солидна месечна финансова инжекция от негова страна към продуцентите на предаването. Но явно Андреа гледа с насмешка на тези жлъчни коментари и използва самоирония, която вероятно ще бъде разбрана само от по-интелигентната част от последователите й.

Под снимката от сутринта Андреа получи много положителни коментари, на които отново отговори с хумор: “Баща ми ли ти плати да го напишеш?”.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар