Андрей Арнаудов се кротна на 45 – забрави какво е кръчма – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Красивата брюнетка, която стърчи една глава над мъжа си, го направи най-щастливия човек на света, като го дари със син, пише Минаха години. Момчето носи името на дядо си, когото никога не е виждало. Диригентът Васил Арнаудов си отива, когато Андрей е само на 12 години. Затова продуцентът си обещава да живее дълго, за да види вече порасналия си наследник. И е твърдо решен да го направи най-вече чрез физическа активност.

“В последните близо 15 години намерих страхотен отдушник и психотерапевт в спорта и той бавно промени живота ми към по-добро. Смятам, че от един биологичен момент нататък наистина е важно как живееш, ако обичаш достатъчно и себе си, и близките си. Старая се да се грижа за себе си така, че да имам повече време напред с хората, които обичам. И тъй като идеята, че ми остава по-малко от минатото леко ме напряга, преди месец и половина си обещах да съм в топ кондиция за 45-ия си рожден ден. Общо взето, успях. От Нова година насам пазя хранителен режим, тренирам още повече от обичайното, което така или иначе си е доста и мисля, че съм почти доволен от себе си. Свалих 7 килограма, което всеки, който има воля да се ограничава, би могъл да направи, но по-трудното е, че успях в същия период доста да подобря кондицията си и да увелича мускулатурата си.

Център на живота му в момента, освен работата, е семейството му и любовта му с Емануела Толева. Бившата манекенка се запознава с Арнаудов край кофа за боклук. Въпреки голямата си любов, двамата още не са подписали в гражданското и засега нямат такова намерение. 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар