Андре Токев

Андре Токев: Съжалявам, просто пийнах малко, не виждам проблем

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шеф Андре Токев излезе най-сетне с позиция за това, че бе хванат да шофира мъртопиян с близо 2 промила алкохол в кръвта и след куриозния видеоклип как кара луксозния си джип… по джанти.

В “изявлението” си във фейсбук профила топ готвачът се извинява многократно на феновете си и твърди, че трябвало да бъде по-добър учител, но и изразява резерви в извинението си, защото имало причини за случилото се, без да уточнява какви:

“Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам.

Съжалявам за случилото се !

В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации.

Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад .

Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да са се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности, носим отговорност и в това какъв пример даваме.

Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка.

Съжалявам за случилото се и се извинявам за това!

Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин.

Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си”, пише Токев след срамната случка.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар