Анимационната адаптация на Watchmen с първи трейлър

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Великопепният комикс на Алан Мур ще получи своята трета официална адаптация, този път под формата на анимационен филм, разделен на 2 части. Първата част на Watchmen се очаква още това лято, а втората догодина.

Легендарните Watchmen ще завладеят екраните ни за пореден път. След игралният филм от 2009, режисиран от Зак Снайдър и сериалът на HBO отпреди няколко години, сега е време да получим и чисто нова адаптация, дело на Warner Bros. Animation, която даже вече си има и официален трейлър.

ok6Ws65nDSLAIKkKgIjqyM5OGCc

Анимационнията филм, който ще бъде разделен на 2 части, обещава да разкаже историята от комикса максимално детайлно и близо до оригинала, въпреки че Алан Мур (V for Vendetta, Batman: The Killing Joke, From Hell) няма никакво участие в проекта. 

Филмът няма да цели детската аудитория (phew, че с Warner никога не можеш да си сигурен), за което подсказва и рейтингът му, обозначавайки го като заглавие за аудитория над 18 години. Ще бъде използвана cel-shaded технология, примесена със CGI елементи, за да може вселената на Watchmen да оживее пред очите ни както никога досега.

Първата част на Watchmen се очаква да излезе още през август, а нейното продължение през 2025 г.

Гледайте Watchmen (сериалът) в Max ТУК.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар