Анна Заркова за шефовете на службите: Дадоха неоспоримо доказателство, че принадлежат на Бойко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Туй било, онуй било, ама е факт, че като се смени правителството на Борисов с правителството на Янев, шефовете на българските служби за сигурност спряха да ходят на работа – прибраха се при жените си у дома.

Така те дадоха неоспоримо доказателство, че принадлежат лично на Бойко или на партията му, или Бог знае на чия друга партия или корпорация…, но тъй или инак – не принадлежат на България. Не са на държавата ни – това е ясно. Язък, че ние българските граждани им плащахме сума ти време от данъците си огромните харчове и заплати.

Освен, че не са на българската държава, тия господа – началниците на ДАНС, на ДОТИ и на разузнаването – очевидно не са и на НАТО. Напуснаха си постовете като нищо – и ни лук яли, ни лук мирисали. Язък, че цялата тая мощна организация на Северноатлантическия договор, като някоя будала ги изучи в курсове и им даде сертификати безплатно!
Те не принадлежат и на Европейския съюз за сигурност, значи.

Щом така зарязаха отговорните му задачи, пратиха по дяволите цялата му стратегия за глобалните заплахи, загърбиха войните, бомбите и пожарите, дето горят на хвърлей място от границите ни и си легнаха на диваните – да чакат нови избори, та да видят евентуално ще им изнася ли новата власт, или няма да им изнася.

Малко е да се каже, че това е предателство. Това е срам – световен срам, чиято воня ще носят незаслужено и хилядите честни цивилни и офицери от службите, които са се клели да служат на родината.
Знаехме си от години, че в българската политика нищо не е толкова невероятно подло, че да не може да се случи, а и да си намери ходатаи в чужбина. Но пучът с неплатените отпуски на т.нар. “шефове на служби” окончателно ни убеди, че никое живо чудо няма да ни подмине.
Автор: Анна Заркова, фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар