Антон Тодоров пак изпростя идиотски по адрес на Корнелия Нинова и БСП

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Антон Тодоров отново излезе с коментар по темата.

Този път мнението му в социалните мрежи беше посветено на музикалната част от събитието.

Той не пропусна да захапе и лидера на БСП Корнелия Нинова, пише novini.bg.

„Корнела на Бузлуджа днес – политическата чалга в действие: “Ласмаги, джасмаги, дискотеки, маратони, шоколади, марципани, биберони, макарони, касфони, масфони, тонколони, монколони, акордеони, макордеони”“, гласи публикацията.

Въпреки обещанията за чистота, сутрешни снимки от района бяха публикувани в редица профили и Фейсбук страници.

“Може и да не са били 70 000, ама оставиха боклук като за 70 000” – това е само един от по-умерените коментари в социалните мрежи. До картинка, иронизираща погрома след Бузлуджа, Лиляна Динева кава: “Цапа, маца, и заминава, на чисто. Кой ще го изчисти този боклук ?”

По мнението на Христина Танева “…трябва да живеем на чисто. Принципно. Във всеки един смисъл на думата” Същата дама съветва Елена Йончева да не показва на сина си барабаните по сцената, а снимките след събитието. “Трябва да възпитаваме децата си да не оставят мръсно след себе си”, завършва тя.

Цвети Иванова е далеч по-директна, заявявайки “Комунисти, съберете си боклука”, а Павел Пенчев пита “А къде са сега Зелените???”

Сред коментарите във Фейсбук се намират още и констатации като “Осквернили са и паметника на Х.Димитър-150 години от смъртта му, ужас!” и се задават въпроси “Това е публична държавна собственост, дава им се безплатно да я за………т, до кога ще им чистим, не може ли да ги задължи Областния да си почистят?”

Във връзка с медийни публикации, че поляната под връх Бузлуджа не е почистена след традиционния събор на Левицата, БСП заявява, че има сключен договор с общинската фирма в Казанлък за почистване, съобщиха от пресцентъра на НС на БСП. Днес сутринта почистването е започнало от прилежащите райони в посока към самата поляна, се казва в прессъобщението.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар