Антон Тодоров: Турците не са ни поробили, много добре сме живяли с тях 500 години

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ренегатът Антон Тодоров обясни, че днес България е много по – развита страна в сравнение с преди 30 години. Ето защо той одобрява управлението на държавата ни и твърдо не желае да се връщаме към социализма.

Тони Шайката, както го наричат приятелите, е заклет антикомунист защото в момента му плащат да е такъв. Според него за 45-те години на тоталитарен режим у нас не се е случило нищо добро. Той дори дава пример с индустрията, която определя като крайно вредна за здравето.

„Ако се върнем назад във времето с 30 години и сравним онази България и сегашната, ще видим голям напредък. Ситуацията е съвсем различна днес.“ – смята писателят на книгата “Шайка”

Тодоров в момента мрази комунистите.

Според него основните разлики са, че имаш свобода и право на избор, можеш да пътуваш до която искаш точка на света. Освен това тв водещият вижда членството ни в НАТО и ЕС като нещо, което ни тласка нагоре.

Мнението му не се приема добре от много хора, доста от които днес са по улиците, за да протестират. Антон обаче си навлече гнева на хората и с друга своя позиция по болна тема.

Тодоров е убеден, че турско робство в България не е имало и дори излага доводите си за това.

„Няма как българинът да е бил роб, при положение че е притежавал къща и земя. Робите са нямали такива неща, както е било с негрите в САЩ. Не знам дали е владичество, иго или нещо друго, но със сигурност не е робство.“ – категоричен е върлият гербаджия

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар