АПИ: Няма пропадане на асфалта на бъдещата АМ „Европа”, това е опит да се атакува правителството, което бележи успех след успех

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Във връзка с публикуваната в balkanec.bg, по-рано днес, новина за повреден участък от новостроящата се автомагистрала „Европа”, Агенция „Пътна инфраструктура” излезе със съобщение на своя сайт.

Публикуваме го без редакторска намеса:

„Няма пропадане на асфалтовата настилка на бъдещата автомагистрала „Европа”, в участъка Драгоман – Сливница. Агенция „Пътна инфраструктура” прави това уточнение по повод публикации в интернет медии.

Показаната снимка е от временна връзка,която е направена в края на миналата година, за да се прехвърли трафика от общинския павиран път, по който преминаваше заради изграждането на трасето.

Участъкът не е завършен,не е откриван, а е трасе, по което преминава трафикът при извършващи се строителни работи.
Екипът на Агенция „Пътна инфраструктура” е на разположение на всички медии за коректното и точно информиране на гражданите.”

От това следва да направим някои уточнения. Може би използваният от нас термин в предната статия „пропадане” не е технически точен! Ако е така се извиняваме!

Въпреки всичко проблем има и той е очеваден. Виждат го всички преминаващи през участъка. На места фугите между асфалта са над 10 см.
Източник: balkanec.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар