Априлското въстание е платен от Русия бунт, сходен с протестите за сваляне на Бойко. Левски не е герой, а предател

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Аз не поднасям венци на паметника на Васил Левски.

Това написа току що в профила си видният гербер и анти-комунист, и евродепутат с 13000 евро заплата Александър Йорданов – АлЙо.

“Знам че е непопулярно и ще ме оплюете, но това е истината. Левски е един фалшив герой, който е докарал руския ботуш тук. Русия чрез измамата, наречена “Освобождение”, реално ни е поробила и е съсипала процъфтяващи градове и села, охолно живеещо население” – обяснява тезата си АлЙо.

“В Османската империя хората са живели много по-добре от в Русия, и нахлуването на православните зверове в България, ни връща назад в историята” – казва още евродепутатът.

“Не трябва да забравяме и, че Левски е бил в контакт с комунисти. Доказан исторически факт е срещата му с Ботев, който изповядва “светлия комунизъм”. Знаете до какви зверства и разрушения доведе комунизмът в България.

“Левски е виновен за идването на Русия тук. Той създава терористични групи, които нарича “революционни комитети”, на база на които после се вдига платения от Русия бунт, наречен “Априлско въстание”. Нещо много сходно с протестите за свалянето на Бойко Борисов през 2013 г. В резултат – мужиците идват на Балканите и започва 140 годишна агония, която продължава и до днес…” – категоричен е той.

Очакваме коментарите и на други гербери.

4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Априлското въстание е платен от Русия бунт, сходен с протестите за сваляне на Бойко. Левски не е герой, а предател

  • Тази гaдна торба с лaйнa, ако го срещна сам в тъмна уличка, ще му рaзпopя пъpдялникa от eбaне и ще му набия в лaйняния зaдник един дебел чеп!!!!!! Пфу-у-у-у-у, че oтвpaтителна гaдинa!!!!!!!!

Вашият коментар