Армията на крак! Каракачанов и ГЕРБ искат да вдигнат възрастта за пенсиониране

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ако приемът във военните училища се приеме да бъде до 31 години, както вече се обсъжда в министерството на отбраната, и пределната възраст за служене е 27 години, то по най-прости сметки се получава точно 58 години.
Дали ще има нови рапорти в армията и дали възрастта за пенсиониране ще се вдигне, предстои да видим! В социалните групи във Фейсбук военните от Българската армия обсъждат, че възрастта за пенсиониране се вдига на 58 години. Според военнослужещите простотиите на Герб и военният министър Каракачанов нямат край и откакто този човек е влязъл в министерството хиляди са напуснали армията.
Каракачанов е негоден да бъде министър на отбраната, този човек не само, че не познава материята, но и определено разбира военната работа, като в онази реклама за македонската наденица, където един пуца с една пушка, а останалите пият вино и се тъпчат с наденица, при Каракачанов определено е вино и агнета.
Определено истината е че никой не иска да служи в българската армия вече, а балоните които се надуваха от Каракачанов и компания, че връщали задължителната казарма явно се спукаха и сега им остана само да увеличат възрастта за пенсиониране, за да останат някакви военни след две три години в армията ни.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_935.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар