Армия от 100 000 руски хибридни войници, ще се борят с мъртвите души в избирателните списъци в България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Покрай скандалите с Изборният кодекс, преференциалното гласуване, машинното гласуване, ЦИК и всичко бля, бля, бля.

Някак ни е много интересно, защо нито една парламентарно представена партия не повдига въпроса за мъртвите души в избирателните списъци.

Това е тема табу за всички партии, години наред, но запознати с изборните правила в изборният ден, коментират че мъртвите души не са толкова мъртви особено след 17:00 часа когато избирателната активност винаги е много висока около 10 – 13%, защото пред урните се струпват духовете на почти всички умрели в България.

И не си мислете, че това не е истина, и че мъртвите не гласуват особено за трите несменяеми партии от последните десет години, защото само трябва да вземете протоколите от изборният ден и чувалите с бюлетините и да четете.

Затова и всичките писъци на ужас от страна на Цветан Цветанов и всички останали, че руски хибридни войници щели да променят резултатите в изборният ден, някак звучат нелепо и все пак ако се замислим, дори едни 100 000 руски хибридчици не могат да помогнат на България да си направи истински избори, защото в тази държава ни трябват ловци на духове.

Но за такива никой не говори, защото духовете гласуват за партии, а партиите нямат интерес нещо такова да бъде променено, все пак става въпрос за власт, пари, влияние неща с които такива като Цветан Цветанов се сдобиват с по шест апартамента и нито една съдебна система в България не смее да ги закача.

Неща с които такива като Владислав Горанов се шири в апартамента на кръстника си, който всъщност е на Кирил Домусчиев, но както знаем нито една власт, не иска да чуе истината…

Така че и армията от руски хибридни войници, няма да се появи и на тези избори в България, не защото не може да промени нещо, а защото такива като Цветанов, Горанов, Борисов, Гърневски, Рашидов, Караянчева, Цачева, Павлова, Кирилов са удобни именно на Русия в Европа, защото първо са много алчни, второ са много корумпирани и не на последно място, правят всичко за което им се плати, но всъщност го представят на обществото като препоръки на Европа….

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар