Арогантен и нагъл Мутафчийски избяга от въпрос на ТВ 7/8! Мисирките в олигавен патос нападнаха репортера!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От бля-бля брифинга тази сутринта, в който научихме от Боко, че най-добре в света се справили ТЕ – така наречения му щаб и той с кризата, от петмезените бла -бла, от които разбрахме, че след като видиотиха този народ, сега щели да спрат мерките, за да спасяват психичното му здраве, се намери един репортер – този на телевизия 7/8, който поиска ген. Мутафчийски да се извини и да поеме моралната вина за „камионите с трупове“, и с паниката, всявана от него „как яко ще измрем“…

Във всяка нормална държава след всичко това, което манипулативно внуши, тоя с униформите никога повече нямаше да се весне ни по телевизор, ни никъде.

В България обаче, Мутафчийски нагло и арогантно сви устни и изрече патетично: „Да се извиня, че нямаше камиони с трупове! Да, извинявам се…“ Думите му звучаха с точно обратния смисъл – „абе, що не вървите на майната си“.

Репортерът продължи, че трябва да има морална вина за думите му как яко ще измрем, на което Мутафчийски избяга с: „Моля Ви да не го превръщаме в махленски разговор…“ и млъкна, а услужлива мисирка патетично се нахвърли върху репортера на тв 7/8, че трябвало да млъкне, защото „тези хора спасявали нас“ и т.н., и т.н. близане на задниците на Властта.

Така наречения „брифинг“ беше ПОЗОРА НА БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, която не зададе нито един остър и смислен въпрос, а продължи да ближе замаяно срамните части на Хунтата, която ни упрявлява.

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар