Артекс, фирмата която уреди властта с евтини апартаменти е на съд и за търговски марки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Въпреки че и вносителят на промените в Закона Ал. Ненков, и главният архитект на София Здравко Здравков обявиха за незаконен небостърагача на Ареткс до хотел Маринела, ДНСК постанови, че е законен.

Напомняме, че Биволъ разкри, че шефът на строителния надзор Иван Несторов е сред мнозината във властта, облажили се със суперевтини апартаменти.

В неговия случай – на морето, в най-скъпата зона Несебър – Слънчев бряг. Цената бе 117 евро на квадрат, а той се оправда с родата си.

Вчера ви разказахме историята на терена, който скандалните фирми СИК и Софийски имоти при кмет Борисов и гл.архитект Диков осигуряват на Артекс.

И въпреки че е регистрирана като офисна, сградата незнайно как се продава като жилищна при стартова цена на зелено от 3000 евро/кв.м. Здравков уточни, че хората, закупили имоти там, ще плащат такса смет и другите общински данъци по фирмени цени. За тристаен само боклукът ще бъде над 1500 лв. годишно. Да си знаят!

От друг съд обаче Артекс няма да се отърве.

Оказва се, че фирмата използва в нарушение на правилата търговски марки, установени в ЕС, които са запазени отдавна от други компании. За което ще носи и съответните последствия – очаквайте подробности.

19min.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар