Блатечки

Асен Блатечки: Трябва да си голям олигофрен, за да ходиш на протести против великия Бойко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Асен Блатечки на гости при Гала в предаването “На Кафе”, темата коронавируса, протестите и как всичко това се отразява на актьорите, разговора върви в познатото русло празни приказки и констатации, които Нова телевизия ни предава от месеци, докато Блатечки и Гала не захващат темата с протестите с искане за оставката на Борисов и Гешев.

 

– Гала лично аз, не подкрепям протестите, помня какво беше в София преди Борисов да стане кмет и след това премиер, но човек свиква с хубавото и забравя в каква кочина живеехме, преди Герб, докато се изреждаха да ни управляват комунистите и всички останали. Ти как си с протестите, към госта си?

– Блатечки, трябва да си голям олигофрен наистина да протестираш срещу Борисов и да му искаш оставката, заради някакви измислени снимки и записи. Аз лично следя нещата и не виждам един нормален човек на тези протести. Кои са там, само неуспели политици жадни за власт и за какво им е тази власт? Не знаят, само се чудя президентът Радев, който мислех за умен мъж как се докара до това положение, да му се смее цяла България.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар