Асен Бонджев пред Фрог: Заслужават яйца. Какво да направим? 100 дни не искат да ни чуят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Нека критикуват мятането на яйца. Въпросът е, че го заслужават. Те са докарали държавата до това положение. Ние какво да направим? 100 дни вече не искат да ни чуят, подиграват ни се. Намираме алтернативни начини, за да фокусираме общественото внимание върху реалните проблеми и виновниците за тях.

Това заяви пред FrogNews Асен Бонждев от Бургас, който е основен организатор на демонстрациите срещу правителството в морския град.

 

Коментарът му идва по повод гражданска акция, при която двама души решиха да хвърлят яйца по централата на ГЕРБ в Бургас. На място присъстваха десетина граждани, имало е двойно повече журналисти и тройно повече полиция.

Господин Бонждев, каква беше идеята зад тази акция?

 

Идеята беше просто да сме там. В Бургас няма много желаещи да протестират, честно казано. Това е бастионът на ГЕРБ. Жълтите медии в града написаха, че аз съм мятал яйца, че са присъствали хора, които изобщо не са били там… Но се получи добре. Искахме да отправим послание.

 

И все пак… мятането на яйца е обект на критики. Това ли е начинът?

 

Нека си го критикуват. Въпросът е, че го заслужават. Те са докарали държавата до това положение. Ние какво да направим? 100 дни не искат да ни чуят, подиграват се с нас. Намираме алтернативни начини да фокусираме общественото внимание върху реалните проблеми и виновниците за тях.

 

Много хора са омагьосани от аурата на Борисов все още. Вчера здравният министър проф. Костадин Ангелов заяви, че ще издаде заповед, с която да направи носенето на предпазни маски задължителни. Днес премиерът излиза като “доброто ченге”, което ги смекчава.

 

Интервю на Джесика Вълчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар