Асен Василев върви по сценария на Жан Виденов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

По думи на политици от сглобката трябваше да влезем в Шенгенското пространство преди много години. Няма да влезем в Шенген. Това каза в ефира на БНТ председателят на ПГ на “Има такъв народ” Тошко Йорданов.

Приемането ни в Шенген е много важно, но е невярно, меко казано, да се каже, че въздушният Шенген е 2/3 от пътя. Това, че ни поставят условия, само показва некадърността на управляващите. Нека българският бизнес да си натовари тировете на самолет – те им го осигуриха, заяви Йорданов.

Той коментира и отношенията в управляващото мнозинство.

Сглобката ще издържи, докато на ГЕРБ и ДПС им отърва да използват “Продължаваме промяната – Демократична България” за параван. ГЕРБ и ДПС ще откраднат милиарди през бюджета. Най-лесно се крадат пари през държавния бюджет. Скандалите в сглобката са само за пари, посочи председателят на ПГ на “Има такъв народ”.

Според него увеличаването на пенсии и заплати е “бомба със закъснител”.

Социалните плащания не са стимулиране на икономиката. За да има икономически растеж, парите трябва да са насочени натам. Със социалните плащания се постига по-голям външен дълг. Ако тези изкарат мандата, държавният дълг ще стане 70 млрд. Дългът расте с 209 лева на секунда. Този сценарий ще гръмне, както гръмна в Гърция. Вървим по сценария на Жан Виденов. Не можеш да харчиш това, което нямаш и да го покриваш с кредити. Това прави Асен Василев. Това е вредно, подчерта Тошко Йорданов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар