Асен: В основата на коалицията стои дълбока антикорупционна програма

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обещавам да не сипя обиди и да не влизам в конфронтация, отбеляза той

В основата на тази коалиция стои дълбока антикорупционна програма, която е толкова необходима на българското общество, че партии, които с десетилетия стоят в различния спектър, са готови да загърбят собствените си интереси, за да се проведе тази антикорупционна програма. Това каза в парламента Асен Василев.

В основата на тази коалиция, пред погледа на всички български граждани, четири партии загърбиха различията и потърсиха общото, на което всички можем да се обединим и в името на което ще работим следващ 4 години, допълни Василев.

„Така че да подсигурим достойни старини за нашите пенсионери, добре заплатени работни места и развитие на икономиката, да си оправим образованието, което е затънало през последните 12 години и да изградим страна, която не седи по срамните списъци на света, като „Магнитски”, а страна, която е на първите места по иновации, култура, туризъм спорт – всяка една област и държава, с която всички да се гордеем. Това е общото за тази коалиция. Ако то не ви харесва, не гласувайте за нея”, заяви Василев.

„Чухме много думи за това, че това било коалиция на омразата, ляво либерална коалиция, всякакви други такива приказки, че били 4 несъвместими партии, че това, което се гласува като кабинет, било орел рак и щука, че насаждаме страх, че ще размажем опозицията и че ситуацията е неприятна според господин Чолаков. Биков пък се притеснява от реваншизъм“, каза още Асен Василев.

Обещавам да не сипя обиди и да не влизам в конфронтация, отбеляза той.

Източник: Факти

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар