Асен и Кирил като босове на мутри, с дебеловрата лична охрана в парламента

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мастит бодигард с дебел врат, гола глава и черни дрехи стои непрекъснато зад гърбовете на Кирил Петков и Асен Василев в парламента.

Наша проверка е установи, че въпросният господин, който фактически работи като частен охранител на Петков/Василев, е вписан в регистъра на нещатните служители в Народното сътрудници като сътрудник на Искрен Митев, депутат също от парламентарната група на „Продължаваме промяната“, пише Епицентър.бг.

 

Името му е Лъчезар Йосифов Ставрев.

Внимателно търсене в публични информационни източници пък показва, че мъжът с дебелия врат, чиято визия не съответства на протокола на парламента, е бил назначен в Министерство на финансите, ведомството управлявано от Асен Василев по време на кабинета „Петков“ за около седем месеца в началото на 2022-ра година.

Ставрев е бил назначен от Асен Василев на щат в МФ в отдел „Обща администрация“ с месечна заплата от 1700 лева.

Информацията за предходната месторабота на бодигарда се потвърждава и от подадената от него декларация пред КПКОНПИ.

И тук следва логичния въпрос: как частен охранител, очевидно неразбиращ нищо от финансова политика, е бил назначен на държавна работа в министерството!?

И каква заплата е получавал въпросният господин, облечен в черен провиснал пуловер, и следващ неотстъпно Асен Василев и Кирил Петков?

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар