Асен Василев

Асен се черпи с алкохол в обедната си почивка, а свитата му сплашва журналисти. На трезва глава ли се управлява България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Както обича да казва Софи Маринова, живучкат си като богопомазани харвардските тарикати, които вкараха страната си в нечувана от десетилетия криза!

САМО В ПИК: Асен Василев се черпи с алкохол в обедната си почивка, а свитата му сплашва журналисти. На трезва глава ли се управлява България (СНИМКА/ВИДЕО)

За Кирил Петков и ортаците му, докопали се до властта, изобщо не е противозаконно да нарушават дори Конституцията, та какво остава да престъпват елементарните порядки, които се изисква да спазват на работното си място, на което ги е пратил народът. Пардон – машините на Мадуро…

Който и работодател да питате, никой не би поощрил употребата на алкохол на работното място. Но понеже Асен Василев живее с усещането, че се кокори над сънародниците си директно от върха на политически Олимп, за него началници няма. Значи и забрани за весели напитки – също няма…

Вицепремиерът и министър на финансите в оставка Асен Василев се почерпи с винце (бяло или просеко) на обяд в един от най-скъпите ресторанти в София – „Ла Капанина“, като вдигна наздравици с шефката на кабинета си Жана Токова (впрочем – назначена на поста си след протекциите на Виолета Лорер – б.р.) и председателя на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров.

Извинението, че си позволява само глътка в обедната почивка, тук не хваща и грам дигиш. Най-малкото защото останалата половина от работния му ден предстои и от вицепремиера Василев се очаква да вдима важни държавнически решения на трезва глава.

От друга страна, ако допуснем, че тази порочна практика е била ежедневие за министъра на финансите от началото на кабинета „Петков“, то обяснението за дереждето на страната ни е кристално ясно – като чаша вицепремиерско вино.

 

 

 

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар