Астролог: Страшно бедствие ще изживеем през 2020 година

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всеки ще понесе щети през тази година, каза Стилиян Иванов.

Астрологията си е една чиста математика.

Това заяви режисьорът и астролог Стилиян Иванов пред Bulgaria ON AIR. Той прогнозира страшно бедствие в дните около 21 декември 2020 година.

Предстои той да представи документален филм за астрологията, разказан през погледа на България.

“Идеята ни е в астрологичен план да представим тези личности и тези идеи, родени на нашите земи, които най-добре изразяват астрологичните знаци”, сподели Иванов. “През 2008 г. планетата Плутон влезе в съзвездието на Козирога. Трябва да бъдем готови в тази година да преживеем няколко пъти катарзис, така както са го преживявали и древните гърци”, предупреди Иванов.

Тази планета е подготвила сцената за нещо, което ще се случва 16 години. През 2020-2021 г. ще се разиграе финалната сцена.

“През тази година всички ние ще бъдем подложени на трансформация. Най-добре е всеки един от нас да я приеме”, съветва Стилиян.

На въпроса как ще повлияят тези процеси глобално той заяви, че обществото отразява това, което се случва с хората. “Ако ние сме щедри към себе си и към другите и в същото време отговорни към себе си и към другите, тогава няма да има никаква драма”, каза режисьорът.

Според Иванов всеки от нас ще претърпи някаква щета, за да може да осъзнае своето място в тази част от нашето развитие, в която ние е крайно време да заявим своите приоритети. В дните около 21 декември предпоставката за наистина големи катаклизми е огромна. “Нищо не е предопределено”, заяви Иванов.

“На астрологията трябва да се гледа като като на един суфльор. Тя може да ти подскаже текста, но не може да изиграе живота ти”, каза Стилиян.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар