Астроложка предупреди: Утре е един от най опасните дни в годината – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Наближава един от най-предизвикателните дни на годината – 14.06.2024, предупреждава топ астрологът Адриана Вотей.

В социалните мрежи тя обяснява, че в петък на небето се образуват няколко опасни конфигурации: напрегнат аспект – квадрат между Марс в Телец и Плутон във Водолей.

Ясновидец предрече: Третата световна война почва до дни (ето кога точно)

Опасност за изостряне на конфликта Русия-Украйна! И напрегната конфигурация, където участват Слънце, Венера,Меркурий /Близнаци/, Сатурн и Нептун /Риби/ и Луна с Лилит /Дева/ – опит за здравословна дестабилизация, както в световен мащаб, така и при някои родени и имащи концентрация на планетите в гореспоменатите зодиакални знаци,

алармира Вотей. Тя съветва хората да са бдителни, защото нараства опасност от хранителни натравяния. “Проверявайте срока на годност на продуктите, може би е по-добре да пропуснете консумации в заведения. Вероятни са изострянията на стомашно-чревни, невралгични заболявания, риск от травми на крайниците, инциденти при пътувания”, са напътствията на астроложката.

Индийското момче-пророк посочи най-опасните дати през 2024-а, започват през юни!

“За съжаление, може да има опасни лекарски грешки и операциите по-добре да отложите. Най-вече ако сте родени под знаците на Риби, Близнаци, Дева и Стрелец или имате концентрация на планетите в хороскопа в тези знаци”, казва още Адриана Вотей.

Тя препоръчва да се отложат сделки, свързани с покупко-продажба на имот/особено КЪЩА/, регистрация на фирми, сключване на търговски, бизнес сделки, споразумения, пише Лупа.бг.

Френската Ванга вещае: Войни, катаклизми и мащабна катастрофа до края на годината

Категорично препоръчвам ДА НЕ ПРАВИТЕ козметични и разкрасяващи операции, манипулации. Крайно несполучлив е денят и за сключване на брак /ама за развод е екстра!/.

Според Вотей има опасност от природни явления /порои, градушки/, заличаващи реколтата/, като акцентът е върху Лилит с Луна в Дева с много предизвикателни аспекти/. Вероятно ще се разминем с опасна еко-катастрофа с помощта на благоприятното влияние на Селена, Юпитер и Плутон!

“Има опасност от силни земетръси в района на Япония, Тайван, Индонезия, САЩ.

Силни турболенции на борсите, финансовите пазари. Бъдете закриляни, внимателни и действащи разумно и предвидливо. Много критичен е денят за световната политика”, обобщава астроложката.

“Спящият пророк” Едгар Кейси и топ 10 на предсказанията му за световни катаклизми

Топ ясновидци вещаят ядрен апокалипсис и глобален конфликт

Пророците Едгар Кейси и Слава Севрюкова: Третата световна война тръгва от Светите земи

Светът си спомни древното пророчество! Ще се издави ли човечеството в нов световен потоп?

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар