Астронавтка разкри невероятна тайна за извънземните

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Извънземните съществуват и има шанс вече да живеят при нас на Земята. Това смята първият английски астронавт, излетял в Космоса, д-р Хелън Шарман. Тя взема участие в мисия към съветската модулна космическа станция “Мир” през май 1991 г.

В интервю за списание “Observer” Шарман си спомни за годините, посветени на науката, и сподели теория, че извънземният живот не е мит. “Пришълците съществуват и този факт не може да бъде оспорван. Най-вероятно има всякакви различни форми на живот сред милиардите звезди в нашата галактика.

Не е възможно да сме само ние”, категорична е Шарман. По думите й извънземните може да не са съставени от въглерод и азот като хората, затова и е “възможно те да са тук в момента и ние просто не можем да ги видим”. Астронавтът си спомня с умиление за 8-дневната мисия, в която за първи път е гледала планетата ни отгоре. Към момента тя продължава да се занимава с дейности, свързани с химията и Космоса.

“Никога няма да забравя невероятната гледка от совалката. След излитането напуснахме атмосферата и внезапно през прозореца проникна светлина. Бяхме над Тихия океан. Дълбоките сини морета спряха дъха ми”, разказва още Шарман.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар