„Атака“ протестира пред ЦИК – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Членове и симпатизанти на партия “Атака” протестираха пред Централната избирателна комисия срещу решението ѝ да заличи партията от коалицията “Обединени патриоти”. Заявлението за това е подадено от лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

Волен Сидеров заяви, че това е политическо решение и опит той да бъде дискредитиран. “Четири души от ЦИК са гласували против. Чест им прави. Това е една много мръсна, много подла игра. Тя се разиграва от Каракачанов – Симеонов – нали не си правим илюзията, че това е станало без санкцията на Борисов”, добави Сидеров, цитиран от БНР. Десислав Чуколов допълни, че решението на ЦИК е “грандиозно нарушение на закона”. 

По-рано евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки определи протеста на “Атака” като “буря в чаша вода”. Според него не е имало как да попитат партията на Сидеров преди да предприемат тази промяна, тъй като не са могли да ги открият. “Те търсят някакво внимание и искат нещо – действията на лидера им е като по учебник”, коментира Джамбазки

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар