Атанасова: Не бих кредитирала думите на Кирил Петков, той многократно е лъгал – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не бих кредитирала изобщо думите на Кирил Петков защото той многократно е лъгал. Правителството не купува машини. Правителството осигурява финансово провеждането на изборите.

Това каза председателят на политическата група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред bTV.„Българският народ финансира едновременно машините на Мадуро и отпечатване на милиони бюлетини, ако нещо се случи с машината. Тогава на кое имаме повече доверие“, запита тя, циирана от „24 часа“.


„България е в толкова сериозни кризи, нямаме правителство, нямаме бюджет, почти сме в политическа криза. На 300 км се води война, хората нямат високи доходи. За това не говорим. Не говорим за мигранстка криза. Не говорим за „Шенген“, коментира Атанасова.

Тя добави, че Атанас Атанасов, колегата му Иванов и „Продължаваме промяната“ не са присъствали по време на разговорите вчера, сърдити заради вълшебната флашка по декларацията за приемането в „Шенген“.

„Ама какви са тия евроатлантици“, запита още Атанасова и обясни, че законопроектът за хартиената бюлетина не е внесен от ГЕРБ.

„Подобни идеи се обсъждат от момента, в който за една нощ беше приет изборен кодекс, в който основно изискване е да се гласува с машини. Тогава нито една медия не е реагирала с толкова сериозен фокус върху машинното гласуване прието за една нощ“, добави тя.

„Ние предлагаме да се даде възможност на българския гражданин да изберат как да гласуват“, каза още Десислава Атанасова и обясни, че очевидно изборът и демокрацията трябва да се бранят.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар