АТЕЛИЕ ПО БИОТЕХНОЛОГИИ – пресечна точка за вълнуващи теми, брилянтни идеи и изключителни умове в сферата на иновациите и технологиите в здравеопазването 

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Водещи специалисти от сферата на биотехнологиите, иновациите и технологиите в здравния сектор ще участват като лектори и панелисти в петото издание на Biotech Atelier („Ателие по биотехнологии“), което в рамките на 3 последователни дни ще обедини в едно интригуващи теми и ще бъде сцена за интересни дискусии.

Международни експерти в областта на здравеопазването и грижата за пациента, медицински специалисти, предприемачи, представители на академичните среди и индустрията, пациенти и пациентски организации – Ателието по биотехнологии събира всички тях на едно място, като обединява разнообразни опит и перспектива по теми като настоящето и бъдещето на медицината, пациентско участие и пациент центричност и дигитална революция и здраве.BIOTECH ATELIER 2022


След успеха на събитията през последните четири години, конференцията Biotech Atelier 2022 става все по-цветна със значително по-широк спектър от актуални теми и дискусионни панели и с по-широко застъпено международното участие – както на лектори, така и на аудитория. Тазгодишното събитие ще е в изцяло онлайн формат и ще се състои на 28-ми, 29-ти и 30-ти септември 2022 г. Регистрация е нужна, като участието е напълно безплатно, а с оглед международния характер, официалният език е английски.

Фокусът на Biotech Atelier 2022 е върху 3 основни теми – актуални тенденции в съвременната медицина, овластяване на пациентите и здравни резултати, дигитално здраве и дигитални терапевтици, като всички тези аспекти са свързани по един или друг начин с новата епоха в здравеопазването. Всеки ден от конференцията ще следва една от основните тематични линии и ще включва наситена програма от актуални теми и завладяващи лектори. Включете се и задайте своите въпроси, изкажете мнение и бъдете участник в дискусия по темата, която ви заинтригува! 

Част от българските лектори – участници в предстоящата научна конференция, ще бъдат:

д-р Димитър Тонев (Консултант по разработване на лекарства по хепатология и вирусология), Ива Лазарова (DAYE), Неда Сахатчиева (FEIA), Виолета Георгиева-Колева (AstraZeneca), д-р Теодор Замфиров (Elta ’90M), проф. д-р Татяна Влайкова (Тракийски университет – Стара Загора), Владимир Томов (Национален алианс на хората с редки болести), д-р Янислав Илиев (Университетска болница „Пулмед“, Пловдив) г-н Деян Денев (ARPharM).

Програмата е изпълнена и с изключително интересни чуждестранните експерти, малка част от които са: Сибилия Кюлици (Vaccines Еurope) и сър Андрю Дилън (Главен изпълнителен директор-основател на NICE, UK) през ден 1, Николас Гарние (Pfizer) и Наташа Боланос (Lymphoma Coalition) – ден 2, Мария Гарсия (IQVIA) и Джеф Уолъс (Silicon Valley in Your Pocket) в последния ден на събитието.

Можете да видите целия списък от лектори и програмата за тридневната конференция на страницата на събитието. 

Какво ново? Тази година Biotech Atelier ще донесе още повече добавена стойност и възможности за всички участници. Имате шанса да създадете ценни контакти, като се присъедините към нашето networking събитие чрез платформа B2Match. Събитието е създадено с цел да идентифицирате точните хора, с които да споделяте знания и да генерирате нови идеи, както и да откриете нови партньори за следващото си начинание в научната, бизнес или друга сфера на интерес и дейност.

Събитието, комбинирайки интересна програма, водещи експерти от страната и чужбина, както и възможност за създаване на мрежа от контакти, се радва на голям интерес, като се очаква в рамките на трите дни да се включат над 1 000 участници с разнообразен профил, разностранни интереси и от всяка точка на света, но обединени от интереса си към иновациите и технологиите в здравеопазването.

Футуристи, бизнес лидери, учени, медицински специалисти, пациенти, ментори, предприемачи, експерти от терапевтичната и диагностична област, много, много други и Вие!

Регистрирайте се сега!

Конференцията „Biotech Atelier“ е организирана от Prescriptia и Българска асоциация за персонализирана медицина (БАПЕМЕД).

ЗА BIOTECH ATELIER

Biotech Atelier (Ателие по биотехнологии) е европейска конференция за биотехнологии, която събира на едно място учени, визионери, бизнес лидери и международни експерти, за да се срещнат, обменят опит и идеи за иновации, предприемачество и бизнес развитие в областта на биотехнологиите. Мисията ни е да свържем отделните точки, да насърчим иновациите и да инициираме и подкрепим възможностите за междуиндустриално и междурегионално сътрудничество. За целта, организираме ежегодния форум Biotech Atelier, допълнен от сателитни събития през цялата година. По този начин ние комбинираме и концентрираме интересите на международно ниво и служим като платформата за създаване на нови контакти и партньорства. Вярваме, че ключът към достъпа до иновации и успешно развитие на биотехнологичната среда е в международно сътрудничество и съвместна дейност на науката и индустрията.

Не пропускайте шанса да станете част от нашата мисия!

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар